De Thailanders beginnen als ontbijt al met gegrilde kip, met als gevolg dat we iets over negenen al op een kippenpoot staan te knagen. En dan bedoel ik niet een kippenpoot maar een echte kippenpoot...!
En niet veel later dan eindelijk m'n eerste hapje durian; al veel over gehoord en het is inderdaad goddelijk, als een hap roomboter!
Chin begrijpt ondertussen dat het voor mij niet gek genoeg kan wezen en koopt een zakje gefrituurde kikkertjes; er ligt nog een restantje in de minibar. Lekker hapje!
Ergens halverwege mag ik zelf in een restaurant een Som Tam (papaya salade) in elkaar draaien. Om de pittigheid te blussen wordt er standaard een "garnituur" van holy basil, morning glory en witte kool geserveerd bij de salades.
Chin schept weer 'ns op...... |
Als afsluiter eten we bij een ijsboer(-in) die al zo'n 70 jaar het allerlekkerste kokosijs van Bangkok maakt de beruchte mango- en kokosijs sandwich! (met pinda's en zoete wortel) Het kost - ondanks het feit dat het heerlijk is - toch wel wat moeite ondertussen,,,,,
Rond half vijf stappen we (zeeeer) voldaan en een ervaring rijker de hotelkamer weer in. Precies op tijd om tussen 17.00 en 19.00 uur te genieten van de gratis hapjes en drankjes in de executive lounge van het hotel :-)
1 comment:
Ja hoor, daar is ze weer. Wat zijn de foto's toch leuk mooi
en kleurrijk. Als ik het zo lees, mogen jullie wel je kleding uit laten leggen, wat hebben jullie veel gegeten op 1 dag.
Hadden jullie nog wel trek in de hapjes in het hotel.
Ik ben benieuwd wat jullie nog meer gaan eten de komende paar dagen. Ik weer uit naar jullie laatste verhaal. Komt er geen meer, dan wensen wij jullie hele fijne kerst en een gezond 2015, met veel golfplezier.
Liefs Gerard en Loes.
Post a Comment