Friday, March 11

Epiloog

De rit naar Santa Cristina duurt inderdaad langer dan gepland; dit komt niet zozeer door de snelheidsverlaging, maar door het feit dat het de eerste helft van de A2 volledig op de schop ligt. Gelukkig hebben we geen haast…
Eenmaal aangekomen in Catalunya hadden we gehoopt de botanische/beeldentuin bij Cap Roig te kunnen bezoeken. Volgens alle folders is-t-ie vanaf 1 maart elke dag open. Eenmaal aangekomen blijkt dat ze de openingsdatum hebben verschoven naar 14 maart; viva España! Min of meer bij toeval vinden we echter ’n prachtig wandelpad langs de ruwe kust naar Calella de Palafrugell, alwaar we ’n gezellig restaurant vinden voor de lunch. (weer zo’n prima dagmenuutje, maar hier iets exclusiever en dus iets duurder…)


Ook knippen we nog 2 kortings-couponnetjes uit het boekje voor Girona en Emporda. En op de laatste dag van dit 6-weekse rondje Spanje en trainingskamp voor het komende seizoen valt alles samen. Tijdens het 14e rondje – op de links course van Emporda – hebben we windstil, stralend kortemouwen-weer , prima gezelschap (’n Canadees echtpaar, zij met Nederlandse ouders, hij met ’n afstandsmeter…..) en veel goede zin. Dit resulteert in 35 stablefordpunten voor P. en 41 voor M.

Weest gewaarschuwd!

1 comment:

loes said...

Ga zo door, en je zit zo op single
handicap. Bij ons zomergreens en tee's.
Goede reis naar huis.
Liefs Loes.