Thursday, December 4

Rio!

Waren we net – na 5 weken – gewend aan het spaans (zelfs Paul kreeg de smaak te pakken!), moeten we overschakelen naar portugees.... Het boekje “wat & hoe in ’t portugees” in de rugzak gestopt,want het schijnt dat er in deze miljoenenstad (6 miljoen inwoners) maar weinig mensen engels spreken.
Toevalligerwijs – en ’t is echt puur toeval – logeren we in een ‘gayfriendly’hotel (daar liggen dus klaarblijkelijk condooms tussen het naaigarnituur, de zeepjes en shampootjes...) aan “the gayest street of the city” (volgens de TimeOut Guide) en kijken we uit over het enige gay beach van Rio de Janeiro. Dat wordt een probleem; 4 dagen lang die buik inhouden..... Kunnen we kijken wat de laatste badmode is;-)
Overigens zag Ipanema Beach er zouit toen we gisteren aankwamen, maar nu we (donderdag) wakker worden is de lucht strakblauw en kunnen we vanuit ons raam zwaaien naar JC, die hoog boven de stad vanaf de berg ’n oogje in het zeil houdt. Hij is ons doel (alleen voor vandaag...).

Later vandaag lagen we mannetje aan mannetje (en 'n enkel vrouwtje...) op hetzelfde strand als van de eerste foto:

1 comment:

Anonymous said...

Ik vind het wel leuk hoe korter de vakantie gaat worden hoe korter de verhaaltjes. Misschien nog wat leuks na het bekijken, beklimmen van JC. Groetjes