Thursday, February 18

vliegtuig vliegt gebouw in.....

Dankzij een fikse wind in de rug komen we ondanks het feit dat we een uur te laat vertrekken na 10 uur vliegen stipt op tijd aan in Houston en zijn we binnen een half uur langs de norse immigration officers en de bagageband. Nog een half uur later hebben we de huurauto opgepikt en rijden we – ietwat vermoeid (het is inmiddels diep in de nacht voor ons) – in 3 uur naar André en Chris in Austin. Daar komen we mooi op tijd voor de cocktails aan. Het voelt al aardig aan als thuiskomen hier!

De volgende ochtend zijn we natuurlijk al weer voor dag en dauw klaarwakker en stappen we vroeg in de auto voor het eerste shoppen…. Het gebruikelijke rondje langs onze favoriete winkels. Omdat het afgelopen maandag een feestdag was (Presidents Day) geeft de Golfsmith deze dagen nog eens 20% extra korting op de voor ons al prettige prijzen!

Buiten in het zonnetje (18°C) en voor de TV voor de ‘Accenture Matchplay Championships’ in Arizona proberen we onze jetlag tegen te werken; toch taaien we weer vroeg in de avond af. Breaking news van vandaag is de bekendmaking van Tigers’ persconferentie, die hij morgenochtend 09.30 uur onze tijd (16.30 in NL) zal geven; op alle kanalen wordt er flink gespeculeerd.

Ook op donderdag zijn we de jetlag nog niet de baas en al weer vroeg wakker; hebben dan ook een vroege afslagtijd geregeld op Shadow Glen. Helaas hebben we een frostdelay en moeten we net als vorig jaar wachten totdat de bruggetjes ijsvrij zijn…..Later wordt het stralend en zeer behaaglijk qua temperatuur. Wanneer we thuis komen horen we dat er niet al te ver van hier in de stad een malloot met z’n vliegtuigje het belastingkantoor is ingevlogen; ’n rigoureuze manier om duidelijk te maken dat je het niet eens bent met je aanslag….

No comments: