Wednesday, February 19

Joest Loeiten

Maandag en dinsdag wordt er druk geoefend door de deelnemers aan de World Golf Championship - Accenture Matchplay; er is per slot van rekening $ 9.000.000,- te verdelen. 't Is dan ook niet voor niets dat de hele top 64 van de wereld (op een paar na; Tiger durfde niet en Phil Mickelson en Adam Scott waren toe aan vakantie...) present is.
Leuk om eens zo'n oefenronde mee te maken. Er heerst een heel ontspannen sfeertje; de spelers praten met de toeschouwers en eigenlijk is het belangrijkste voor veel bezoekers het verzamelen van handtekeningen. Op petten, op foto's, op holevlaggen (die speciaal voor die reden verkocht worden in de PGA-shop). Telkens weer een groot spektakel als één van de sterren voorbij komt. Zelf vind ik het allerleukst dat je tijdens de oefendagen mag fotograferen en dat de spelers zelfs tijd maken voor selfies en andere foto's...

nummer 42 en nummer 3.756.908

Foto's nemen zal de rest van de dagen uit den boze zijn; je wordt subiet het terrein afgestuurd. Je mag niet eens een rugzakje meenemen, geen eten, geen water en de controle bij binnenkomst is welhaast net zo streng als op een vliegveld...





en wat een schitterende baan is het met al die saguaro's!

Nu weer snel - in onze oranje outfits - op pad naar de baan (30 minuten rijden, dwars door Tucson in de spits....); vandaag gaan we Joost de hele match tegen Ryan Moore volgen en hopen dat-ie wint, zodat hij dan morgen waarschijnlijk tegen Matt Kuchar - de titelverdediger - mag spelen. De match van Joost zal wel niet vaak in beeld komen tijdens de TV-uitzending; hoe vaak we wel niet aan andere toeschouwers hebben moeten uitleggen dat hij de rising star uit Nederland is...! Aah, Joest Loeiten!


4 comments:

Loes said...

Ja zo lijkt het net echt, een foto op ware grote van Joost en daar dan weer mee op de foto.
Nee hoor, grapje ik vind het wel erg leuk dat dit allemaal
kan. Had ik dat geweten, had ik aan jullie gevraagd een foto te maken van Jimenez. Zou ook leuk geweest zijn.
Ga lekker genieten van het golf, wij zullen goed kijken of we jullie heel in de verte toch nog kunnen vinden.

Liefs Loes.

Loes said...

Met wie moeten jullie nu mee lopen nu Joost naar huis mag. Want jullie zitten daar toch alle dagen heb ik begrepen. Misschien leuk om met Carcia mee te lopen.
Weet je wat, zoek maar wat leuks uit.
En met het mooie weer ben je lekker buiten en van de straat.
Tot de volgende keer.
Liefs Loes.

Loes said...

Ben ik toch weer even, sorry hoor, nu denk je natuurlijk wat leuk nu hebben we van nog twee mensen bericht, dat valt dus tegen. Maar Joost is best wel veel,in beeld geweest, maar jullie heb ik helaas niet gezien anders had ik even gezwaaid.

Loes.

paul en marc said...

Gaan - volgens planning - alleen vandaag nog kijken. Morgen rijden we richting Austin en moeten daar halverwege zaterdag arriveren.
Er zijn nog genoeg sterren in de baan om van te genieten!
Vandaag moet je op zoek gaan naar een rood BDO-petje :)