Tuesday, February 4

(kaart kan je vergroten door aan te klikken)

Vanaf Houston rijden we meteen door naar Galveston Island aan de Golf van Mexico. Vanaf Galveston rijden we langs de kust - langs Corpus Christi, Port Aransas en Harlingen naar South Padre Island. Vervolgens volgen we grotendeels de Rio Grande en de grens met Mexico richting het Big Bend National Park waar we 2 nachten in een blokhut logeren. Na een overnachting in het artistieke Marfa (in een oude caravan... http://elcosmico.com/ ) maken we een kleine D-tour door New Mexico en logeren in Truth or Consequences (tja, zo heet dat stadje echt!) en het oude mijnstadje Silver City. Dan op naar Tucson (spreek uit: Toeson) in Arizona; daar zijn we bijna 5 dagen om Joost Luiten aan te moedigen tijdens het Accenture Match Play Championship in Marana. (nu maar hopen dat-ie door de eerste ronde komt!) Tot slot een lange ruk naar Austin - in 2 dagen - om de laatste 10 dagen bij André en Chris door te brengen.

1 comment:

Loes said...

Hallo, willen jullie voortaan, even doorgeven wanneer jullie weer weggaan. Of geef jullie agenda even aan mij door, ik kan het niet meer bij houden. (Geintje)
Nou troost je met het weer hier is het niet veel beter, al twee dagen regen, gisteren - zaterdag- met harde wind.
Vandaag -zondag- is het helemaal triest het ziet echt grijs van de regen. Goed dat de olympische spelen er zijn kunnen we lekker naar de tv kijken. Hopelijk is het morgen -maandag- beter, en kunnen we gaan golfen, misschien is de baan wel dicht. Gaan jullie maar weer lekker genieten hopelijk wordt het echt 25 graden. O, ja en nog wat doe Joost de groeten van mij.
Lieve mensen veel plezier en ik gaa ook weer de foto's
bekijken. En zal jullie in de gaten houden en commentaar achter laten.
Liefs Loes. En natuurlijk ook van Gerard.