Wednesday, February 4

snakes !

Via http://www.golfsmith.com/ boeken we voor maandag met bijna 50% korting greenfee’s voor de Lakeside Golf Course. ’s Ochtends om 8 uur slaan we af, in de veronderstelling dat we de eerste zouden zijn. Dat blijkt niet zo te zijn; wanneer we vertrekken zijn er al verschillende flights de baan in.
Later die dag pikken we André op bij het hotel en gaan toeren door de stad. We rijden onder andere over de enorme brug die naar het schiereiland Coronado leidt; daar heb je een prachtig uitzicht over de Skyline van San Diego. ’s Avonds schrijven we maar weer ‘ns een” Hard Rock Café” op ons lijstje; wereldwijd altijd goed eten. Er staan inmiddels al heel wat vestigingen op de lijst!

Dinsdagochtend - terwijl André nog even rustig aan doet - lopen we door Downtown naar de Bay. Er zijn een paar marine bases in San Diego (het Den Helder van de States ...) en dus liggen er een paar vliegdekschepen in de haven. Het is net als San Francisco en Chicago voor Amerikaanse begrippen een heel gezellige stad.
Na een prima ontbijt bij Starbucks bezoeken we ’s middags de wereldberoemde San Diego Zoo; ’n werkelijk prachtige dierentuin gelegen in een heuvelachtig tropisch bos met mooie displays en bijzondere dieren. Eén van de hoogtepunten is de python, die er een paar minuten over doet om een kolossale rat te verorberen. Later die middag checken we voor 2 nachten in bij het Best Western Hotel in Mission Beach, direkt aan het strand en maken een mooie zonsondergang mee.

Een dag later treffen we de dieren in het wild aan. Na een voedzaam ontbijt bij Denny’s zien we iets ten noorden van de stad de zeeleeuwenkolonie en tijdens een wandeling door het Torrey Pines NP stapt Paul bijna op een – gelukkig niet ratelende - ratelslang die vervolgens pas na een poosje verdwijnt in het struikgewas. We wachten nog even voordat we verder lopen....
'Liggen aan het eind van de middag nog even in de zon met prachtig uitzicht op de boulevard en de Pacific Ocean. We zien van alles aan ons voorbij trekken; allerlei weirdo's, surfers, skateborders, fietsers, pelikanen en dolfijnen. ’s Avonds eten we voor de tweede keer bij de overburen; "World Famous", een prima seafood restaurant.
Morgenochtend gaan we naar de Buick Invitational; het spelersveld schijnt ietwat tegen te vallen, maar wel met sterren als Phil Mickelson, Davis Love III en Fred Couples. (http://www.youtube.com/watch?v=tyPHvQ7X10U) Ook het weer zal, na de afgelopen prachtige dagen, iets minder zijn de komende dagen. Leuk om ‘ns zo’n PGA wedstrijd bij te wonen! Daarna pikken we André weer op bij het hotel en rijden we door naar Michael in Los Angeles en logeren daar de komende 5 nachten.

2 comments:

Anonymous said...

Hello, good morning
Wat zijn de foto's weer prachtig, en wat zijn de aapjes liefs.
De slangen vind ik wat minder zeker in het wild. Aan de foto's te zien hebben jullie prachtig weer. Voor ons iets meer dan een weekje en hopen op Lanzarote ook goed weer te hebben.
Tot gauw, weer met mooie foto's en leuke verhalen. Groetjes Loes.

Anonymous said...

Heb jullie niet gezien bij de Buick invitational.
Groet Loes